POKLI─îITE NAS:
GSM: 051 304 108 (Primo┼ż)
(delavniki med 8 in 17 uro)
PIŠITE NAM:
info@kovinske-stopnice.si
(24 ur na dan)

Ponudba kovinskih stopnic


Prikazanih je nekaj standardnih oblik kovinskih stopnic. Vse stopnice so narejene iz mo─Źnih kovinskih nosilcev in s 4 mm stopami z izvrtanimi luknjami za monta┼żo lesenih stopnic. Kovinska konstrukcija je pra┼íno barvana v barvi po va┼íi ┼żelji. Stopnice so lahko izdelane tudi iz inoxa. Za vse vrste stopnic izdelujemo tudi ograje.

Kako do stopnic?

Pot do stopnic je zelo preprosta! Izpolnite obrazec za naro─Źilo klica ali pa nas pokli─Źite na telefonsko ┼ítevilko 051 304 108 (Primo┼ż). Dogovorili se bomo za ogleda objekta ter naredili izmere in vam poslali natan─Źno ponudbo.

Naše reference

Uspe┼íno smo izvedli ┼że veliko projektov izdelave kovinskih stopnic, ograj in drugih kovinskih izdelkov tako pri zasebnikih kot pri podjetjih. Na┼íe dolgoletne izku┼ínje in izku┼íeni mojstri so zagotovilo, da bodo tudi va┼íe stopnice narejene v va┼íe zadovoljstvo. Kliknite tukaj za prikaz referen─Źnih projektov.

Poglejte ponudbo in nas kontaktirajte preko obrazca za naro─Źila klica.

Ravne kovinske stopnice ÔÇô Enojni nosilec

Ravne stopnice z elegantnim enojnim nosilcem dimenzije 100x100mm in kovinskimi stopami debeline 4mm.


Slike referen─Źnih projektov...

Cena: 1690 EUR + 9,5% DDV

Ravne stopnice ÔÇô Dvojni nosilec

Ravne stopnice z dvojnim nosilcem.


Slike referen─Źnih projektov...

Cena: 1690 EUR + 9,5% DDV

Stopnice na L - Stopnice z enim zavojem

Stopnice zavite v obliki ─Źrke L z enojnom nosilcem dimenzije 100x100 mm in kovinskimi stopami debeline 4mm.


Slike referen─Źnih projektov...

Cena: 1870 EUR + 9,5% DDV

Stopnice na U - Stopnice z dvema zavojema

Stopnice z dvojnim zavojem v obliki ─Źrke U. Stopnice imajo enojni nosilec debeline 100x100mm in kovinske stope debeline 4mm


Slike referen─Źnih projektov...

Cena: 2070 EUR + 9,5% DDV

Zunanje stopnice

Zunanje stopnice v ravni ali zaviti obliki iz pocinkane ali inox kovine. Glede na izvedbo so stopnice primerne za dostope do teras, drugih stanovanjkih vhodov itd.


Slike referen─Źnih projektov...

Zahtevaj ponudbo

NARO─îITE KLIC - ZAHTEVAJTE PONUDBO - Pustite sporo─Źilo in vas bomo poklicali

Pustite svojo sporo─Źilo in poklicali vas bomo nazaj.
Pošlji
 

Kontaktirajte nas za brezpla─Źno svetovanje in ponudbo. Vsako naro─Źilo se trudimo izvesti v strankino zadovoljstvo. Oglejte si seznam podjetij, ki nam zaupajo. Na┼íe zadovoljne stranke so najbolj┼ía garancija, da boste z nami zadovoljni tudi vi!


Primo┼ż Vehovec
Klju─Źavni─Źarstvo Primo┼ż Vehovec s.p.

 

Zadovoljna stranka:

Ze delom Primo┼ża in njegove ekipe sem zelo zadovljen. Pri njem sem naro─Źil kovinske stopnice za povezavo stanovanja in kleti in pripadajo─Źo ograjo. Na┼íel sem ga preko interneta in mu poslal email. Takoj drugi dan sem dobil okvirno ponudbo. Zmenila sva se za ogled objekta in obliko stopnic. ─îez dva tedna pa so bile stopnice narejene in pripravljene za monta┼żo. Tudi glede cene ni bilo nobenega odstopanja od prvotne ponudbe. Moram re─Źti, da sem zelo zadovoljen.


Damir Škraban, Ljubljana